Pages

Monday, July 19, 2010

kiki dan kehidupan

hai ! lama dah tak update blog ni. terasa rindu sgt. kiki & kehidupan skrg ni penuh dgn cabaran. biasala, as student kita memang kena rasa semua ni. so far kiki da banyak tabahkan hati utk teruskan hidup dgn life yg sedia ada ni. aku pn tak tahu la apa yg aku merepek skrg ni. tapi ni la situasi aku skrg yg amat serabut.

so. aim aku utk tahun ni 'NAK DAPAT 4A DALAM STPM' :D

No comments: