Pages

Thursday, December 23, 2010

Congratulations Farah Ain Uncle Mustapha/Mustafa/Mustapa

Assalamualaikum,

Orait~ tanpa melengahkan masa aku. haha. Aku buat entri ni khas utk 'GF' adek aku. Name dia Farah Ain anak kpd uncle Mus, dimana aku tak ingat macam mane nak eja name uncle tu. Pape pun omedetou gozaimasu Farah Ain sebab dah berjaya dapat 8A dlm PMR 2010. "Babe, akak nie pun tak pandai mcm kau tau" (Jelas aku ni jeles) hehe~ Farah nie juga budak yg sgt addicted dkt drama & lagu Korea. ish~ pe la an budak skrg nie. haha. Tapi yg aku tgk la kan, bdasarkan pemerhatian aku, budak yg gile addicted kt Korea ni selalu nya tergolong dlm budak2 yg pandai. Patutlah aku tak pandai, sbb aku tak ter'influence kpd KPop & drama Korea ni. Haha. Watever, aku pun tgh tggu keputusan, mmg la kerisauan tahap maksima.



Semua says "omedetou gozaimasu" ! :D
Pelajar2 Cemerlang PMR 2010.

Tak lupa juga omedetou gozaimasu dekat rakan2 Farah Ain yg aku kenal : Amirah, Farhana, Atiqa, & Aliah . U all mmg terbaek lah. nanti dah besar jgn lupe Akak ye ? hehe~

Oke, ja mata~ :D

2 comments:

ATIQANAZIHAHAZMI said...

thankyou kak rukhila :)
ehh follow blog tiqa ;
nazihahswift.blogspot.com

rukhi said...

ur welcome tiqa.
nanti rajen2la jenguk belog akak ye ?
congratulations :D