Pages

Friday, October 7, 2011

To someone that special to me :)




Assalamualaikum and hajimemashite :)

Konbanwa . Nama diberi Mohd Mukhlis Senawi . Seorang boy yg sgt lah happy go lucky. Every minute, every second, he always make me smile. Suka sgt buat lawak, sampai semua org ketawa terbahak2, expecially saya la. Im the one yg akan rasa serba salah sgt2 apabila dis boy tiba2 diam, moody n marah2. As human, i keep it this thing easier. Setiap moment dgn dia, buat saya terkenang2. Tak kira la suka duka, kami still bersama. Dia sgt la kuat merajuk, maybe dia tak perasan, but i know dis boy like a little boy that want some concern from me. HAHA~ (sedang terigt dekat dia) . Hmm, how la dis boy ? Dia skrg dah kerja dekat kedai sport yg mmg dr dulu lagi dia nak keje. Hopefully, dia dpt adapt dri dlm suasana kerja dia tu. Saya la org yg pertama gembira ble dia da dpt keje kt tmpt yg dia minat. Sport ialah life dia. No wonder la dia patut keje kt situ. Hobby ? Mukhlis Senawi sgt suka main football & futsal. Kalau takde menda2 tu, rasa nye tak lengkap lah hidup dia sbg seorg boy yg minat sport. Nak bgtau ape lagi ya ? Haa. dia sgt lah baik, smpai sy taktau nak balas jasa dia n family macam mana. He the one yg akan buat saya smile ble saya ade masalah.im need he now. Tp kebusy an dia, buat kami tak boleh nk jmpe selalu. Takpe, saya paham wahai B sayang sy. Hee~ lagi lama saya tak jmpe dia, lagi rindu rasanya. I love him so muchh. muccchiiieee :) Never meet boy like u before. U are mine b.


2 comments:

gadis ungu said...

untunglah ade org sayang ~~

salsahwani said...

akhir nya ~~~ semoga kekal ke anak cucu. akak jgn lupa hah jmpot kami nt. :)