Pages

Friday, February 24, 2012

i will be miss you guys :')

Assalamualaikum , 
Hai kawan2, dah sebulan lebih saya bercuti dan lepas tu saya dah kena masuk u balik. Bermulalah jejak saya utk terus berusaha ke sem 2. Saya akan rindu kan orang2 yg saya sayang di tanah tumpah tercinta saya iaitu KUALA LUMPUR. Korang, korang buat saya sangat sedih utk tinggalkan korang. u all sgt superb duperb :)

Ya Allah, Lindungilah orang2 yang aku sayang ini. Limpahkanlah mereka dengan rezekimu. Semoga mereka menjadi anak2 yang soleh dan solehah. 

My Family - Wan saya yg tercinta, u such a great grandma for me :') . Abang, awak sgt baik actually. Angah, rindu je dapat jumpa waktu weekend sahaja. Abgcik, u such a good brother for me. Adik, awak adik yg comel, tolong jaga diri. Serius saya nangis buat entry ini. For my adik-beradik yg lain - Amar Rashidi , awak adik yg baik sangat. u always do smile and make me smile. Ahmadul Amin , u are pak lawak yg sgt comel. Please tanya org lagi samada awak hensem ke tak. hee. Izmer Syafiq, u baik, tapi please be nice to everyone, jaga awek comel awak baik2. Fiq, please jadi org yg salu je tersenyum. Adik Shahir@Shamimi, makan banyak takpe, lepastu mesti kena rajin k. Shida, thanks sbb dengar je masalah aku. u such a good fren for me :) Korang korang. bila lah lagi akak nak dpt cuti dan hang out dengan korang yg sangat best ni.

I'll be miss you guys yang tercinta.

Ini adalah adik-beradik saya yg sgt havoc . dah macam adik-beradik betul lah pulak.

ini adik kandung saya - Muhamad Fikri
do smile as u can abgcik :')
ini adik kandung saya - Nurul Nabilah
jangan suka merajuk, jaga diri k ! :')
saya dah anggap dia mcam adik saya sendiri - Amar Rashidi
jgn berhenti senyum, sbb kau dah buat akak selalu tersenyum

ini kawan adik saya, dia panggil saya akak shamimi - Ahmadul Amin
please buat muke comel hari2 walaupun anda tidak comel, haha

ini kawan saya, hari2 lepak sama - Shahidatul Azura
tolong jgn kuat marah lagi ya :')
ini kawan saya dan adik saya - Izmeer Syafiq
dia sgt cintan dgn awek dia, haha,buktinya tgk gmbr dia edit tu khas utk awek dia (Siti Rabiah), kau jgn gaduh ng awek ag tau meymey, haha :)

Lagi dua orang ni aku takde gmbr, nama dia Fiqri Anuar dan Shahir. Dua2 ni dah macam kembar selalu bersama. dorang kawan adik saya. Sorang tinggi sorang pendek. Macam adik beradik sgt. Hee :)

Hope suatu hari nanti dapat jumpa korang semua balik. Jangan sedih2 tau saya dah nak balik utara, tak dapat jumpa ampa suma dah. Rindu saat tidur dgn wan dan adik sambil bercerita2 sebelum tidur. Rindu saat hang out ngan budak2 kepala tak betul sume ni. Rindu kena mara dgn abang. Rindu nak lepak dgn Shida dekat bawah rumah. Rindu nak naik kereta Ahmadul Amin pergi ke mana-mana sahaja tempat dituju. A big thanks for u guys. Kepada korang yang selalu buat saya tersenyum sepanjang masa, yang membuat saya makan banyak. Saya amat sayang korang semua. Semoga semua berjaya dunia dan akhirat. Jadi orang2 yg berguna. Saya dah anggap anda semua macam adik-beradik sendiri. Jaga diri, jaga akhlak. Semoga berjaya tau ! :)

p/s : Adik2 semua tolong jaga wan saya yang tercinta tu. jangan bagi wan susah dan sedih ya. please korangggg :'(

25FEBRUARI2011 - 0915 .saya akan pergi ke Kangar, PERLIS. jumpa BF saya yang tercinta then balik ke Sungai Petani, KEDAH utk meneruskan sem2 saya di Universiti tercinta. ireallymissyouu Mukhlis :') hope u still waitin me hubby.

you smile, i smile :)

Salam, ja mata .

No comments: