Pages

Friday, March 30, 2012

Alhamdulilah~

Assalamualaikum kawan2,
rasanya dah lama sangat2 lah saya tinggalkan blog ni bersarang tau. tiba2 dah rindukan blog ni. Actually saya dah jadi student Sem 2 pada sem ni. As semua org tahu, semakin tnggi lagi kita belajar, maknanya semakin sukarlah nak memahaminya. I try to put much effort in my study but who know that im still lazy mazzy. Hee. Tahap kemalasan saya agak membahayakan, jadi saya perlu berubah secepat mungkin. Alhamdulilah syukur sangat, result 1st sem saya amat memuaskan hati saya. Mungkin belum tiba masa nya utk termasuk dlm Dean List . Insya-Allah sem ini akan saya perjuangkan.

Sebagai pelajar, saya sangat lah mempunyai banyak halangan dan dugaan yg mencabar utk memulakan sem baru ni. Assignment banyak, kuiz test itu perkara biasa utk semua pelajar. But saya jadi luar biasa kerana kena memahami isi2 di dalam jurnal yg saya sendri pun tidak pernah sentuh. Sem ini assignment group meminta saya menggunakan jurnal sebagai refference. Haha. Kenapa tiba2 skema gila entri saya kali ni pun nya adui.

Ok2. taknak type panjang sebenarnya. Saya just nak menyatakan Syukur kepada Allah sebab memberi kesempatan utk saya meneruskan sem 2 dgn jayanya mendapat result yg baik dlm Sem 1. dan dan dan heee. Saya sgt lah happy sangat2 kerana seseorg itu telah membuat diri saya happy atas sebab dia nya sudah berubah ke arah kebaikan. Tak terkata saya nya pun, hanya dapat memanjatkan syukur kepada Ilahi.

Hee. This is my new one photo baru je tadi masa Latihan Dalam Kumpulan Modul 3 . im with Alia my roomate yg baikhati. 




gambar di atas sgt kesengalan. jadi ignore sahaja muka kami ini. just ingin memberitahu bahawa kami penat ber LDK hari ni nya pun :D

****** kbaii salam :)