Pages

Monday, November 5, 2012

I'm Back :)

Assalamualaikum ,

Hai readers. I'm back ! Welcome to the new background :)
Actually, aku tak tahu apa yang aku perlu tulis dekat entry ni. Just want to inform all of you that i always remember this legend blog. Masa yang tidak memberikan aku ruang untuk menulis lagi dekat blog ni. So, bila aku dah ada masa lapang yang sepatutnya digunakan untuk membuat assignment,, aku isikan dengan membuat sedikit renovation dkt blog aku ni. See, aku lebih utamakan blog lama ni dari assignment tu, nampak sgt aku pemalas kan ? hee.

No lah, harini je aku rasa malas sgt nak buat sesuatu yg berfaedah. Bagilah aku peluang sikit nak keluar dari dunia kampus aku, ape salah nya. teettt. 

Bermula saat ini, aku akan pastikan blog aku ni tidak terbiar begitu sahaja, insyaAllah next entry aku akan muatkan dgn pengisian ilmu, pendapat atau sebarang perbincangan. Aku rasa sudah masanya aku berfikiran lebih terbuka dan luas sikit. So, takda lah aku asyik cerita yang bukan-bukan je dekat entry blog aku ni. Wahh, bunyi mcm serius merius je kan ? 
padahal biasa je.

Ok, last but not least. I want to wish all of you wahai SPM-ers , STPM-ers . Wish uolls Best of Luck :D Go go go. U can do it ! 

Salam, ja mata kudasai.

Friday, March 30, 2012

Alhamdulilah~

Assalamualaikum kawan2,
rasanya dah lama sangat2 lah saya tinggalkan blog ni bersarang tau. tiba2 dah rindukan blog ni. Actually saya dah jadi student Sem 2 pada sem ni. As semua org tahu, semakin tnggi lagi kita belajar, maknanya semakin sukarlah nak memahaminya. I try to put much effort in my study but who know that im still lazy mazzy. Hee. Tahap kemalasan saya agak membahayakan, jadi saya perlu berubah secepat mungkin. Alhamdulilah syukur sangat, result 1st sem saya amat memuaskan hati saya. Mungkin belum tiba masa nya utk termasuk dlm Dean List . Insya-Allah sem ini akan saya perjuangkan.

Sebagai pelajar, saya sangat lah mempunyai banyak halangan dan dugaan yg mencabar utk memulakan sem baru ni. Assignment banyak, kuiz test itu perkara biasa utk semua pelajar. But saya jadi luar biasa kerana kena memahami isi2 di dalam jurnal yg saya sendri pun tidak pernah sentuh. Sem ini assignment group meminta saya menggunakan jurnal sebagai refference. Haha. Kenapa tiba2 skema gila entri saya kali ni pun nya adui.

Ok2. taknak type panjang sebenarnya. Saya just nak menyatakan Syukur kepada Allah sebab memberi kesempatan utk saya meneruskan sem 2 dgn jayanya mendapat result yg baik dlm Sem 1. dan dan dan heee. Saya sgt lah happy sangat2 kerana seseorg itu telah membuat diri saya happy atas sebab dia nya sudah berubah ke arah kebaikan. Tak terkata saya nya pun, hanya dapat memanjatkan syukur kepada Ilahi.

Hee. This is my new one photo baru je tadi masa Latihan Dalam Kumpulan Modul 3 . im with Alia my roomate yg baikhati. 




gambar di atas sgt kesengalan. jadi ignore sahaja muka kami ini. just ingin memberitahu bahawa kami penat ber LDK hari ni nya pun :D

****** kbaii salam :)