Pages

Tuesday, October 19, 2010

STPM around the corner !

nak dekat2 stpm ni, mcm2 la jadi dekat benak kepale hotak aku ni. aku pun tak tau la ape nak dikatekan. everyday, kepale aku pusing2. diri aku smakin lemah. da malas dah nak bercakap2 dgn kawan2. bukan aku sombong. bukan tak suke. tapi fikiran aku melayang2. aku asyik fikir future aku. ape aku akan jadi lepas ni. based on trial result aku,aku rase sgt mengecewakan. susah sgt ke aku ni nak dpt sume Principal ?? please la give me one chance. aku nak 4P. bukan tu je. kalau boleh 4A. aku tak nak kecewakan family aku yang harapkan aku ni boleh buat yg terbaik dlm STPM ni. aku berfikir2 nak buat stdy group la konon, tapi aku takde kawan yg boleh buat stdy group dgn aku. apelah nasib aku ni kan ? tak boleh nak stdy SEJARAH without guide dr seseorg. SEJARAH, kau lah musuh utama aku. takpe3x. siap sedia la nanti. aku akan tumpaskan kau jugak. hmm. takut sgt nk tggu 23nov ni. tapi tak sabar2 nak smpy kt 15dis.

aku nak pegi sini ! (^.^)

1 comment:

amira said...

xpe! jgn patah smgt. trial bkn penentunya... all the best ok! teruskan berjuang smpai titisan peluh terakhir!!!