Pages

Wednesday, August 24, 2011

i miss you ~

Assalamualaikum,

Salam ramadhan. Pejam celik pejam celik dah masuk ramadhan ke 24. tggl tak kurang seminggu je lagi dah nak raya. Tak lama lagi dah nk jd student balik *sigh. Tak ready lagi la, da lame tak pegang pen & buku. Boleh ke nak belajar ni ? Hm, insyaAllah boleh kot.

Hmm, i miss you mom. Dah lame tak panggil panggilan 'mak' . Since darjah 6 memang dah tak dpt lah nk pgil mcm tu dah. Semoga roh arwah mak dicucuri rahmat dan ditempatkan dlm golongan beriman. Raya dah nak dekat. Dengar takbir je, takde ape yg dapat buat selain menitiskan air mata. Itu jelah yang setiap kali raya yg akak buat. Akak igt pesan mak sebelum mak dah takde kat dunia ni, mak nak akak belajar rajin2 kan ? Sampai masuk Universiti. Yaa. akak dah dapat pun mak. Akak harap dapat bawak segulung ijazah pulak nanti. InsyaAllah. This for you mak. :( miss you so much mak. Al-Fatihah utk mak.

Abah ! Sound like marah kan ? (sb ade tanda seru kat situ kot) tapi tak pun. Jauh dlm hati akak maafkan abah. Even cakap je akak marah sgt kat abah. Harap abah berubah. Hope u n your family have a good life for this raya. Speechless kalau nak ckp pasal abah. But i miss you abah :(

Cikgu, i miss you all. Thanks for be my teacher. Tanpa cikgu, siapa lah saya ni. Sbelum raya kami nak datang jumpa cikgu. Mesti best lahhh. Rindu nak belajar dgn cikgu2 semua lagi. Nanti dah masuk U, lain pulak jadinya bila lecturer yg ajar. miss you all cikgu :(

I miss you lahh~ Who ? He lahh. Sape ? Boy saye laa. Ohh. Encik Mukhlis rupanyaa.
Since tak salu cntact dia, aku rasa sgt sunyi sepi . Yela, biasa 24 hours dgn fon yg salu mperdengarkan lagu stereo heart tu bila ade je msg dr dia. Oke, takpelah. I'll be waiting you lah sayangg. 9days left barulah saya dapat jumpa awak. Hope awak sihat2 je. Tak sabar nak jumpe, nak pakai baju Man U same2. Hee~ Boleh lak macam tu kan ? Tp really rindu ni. Aduhai, tolong lahhh. Nothing i can do except to say i miss you & love youuu soo muchhh ! :) wait me on 2/9 ni.

Missyouall ~ Muahx syg saya kat semua. Hope 1st syawal takdelah saya nangis2 lagi.nak happy je kalau boleh. Salam ramadhan & Selamat Hari Raya utk raya yg tak berapa lama lagi ni je.
Tak lupa, Selamat Hari Kebangsaan.

Till end. I love you all so much~ Salam~

2 comments:

EnciK AxixOu said...

sayu hati bace n3 awk . Huhu . Muge awak lebey tabah . Smoga cmrlang dlam segala hal . Muge awak dpat yg t'baik d'masa akn dtg n selamat hari raya .g dlam segala hal . Muge awak dpat yg t'baik d'masa akn dtg n selamat hari raya .

rukhi said...

@Encik Axix0u : Thanks atas doa awk tu. good luck to u too. Selamat hari raya juga :)