Pages

Thursday, January 12, 2012

R (i) N (d) U

Assalamualaikum. Hai semua.


Sekarang ni saya masih lagi dalam final exam, lagi 3 paper lagi perlu diperjuangkan, 2 paper lagi sudah diperjuangkan dgn sebaik mungkin. Alhamdulilah saya boleh jawab. Hanya berdoa utk mendapat result yg terbaik. Dalam bulan final exam ni, macam-macam yg berlegar2 dikotak fikiran saya ni. perasaa RINDU semakin menjadi2 didalam diri saya ini. Dengan itu dan dengan ini, fokus utk saya belajar terjejas sedikit. Alhamdulilah, dapat saya mengatasinya sebaik mungkin. Entry saya pada hari ini bukan lah utk membosankan sesiapa dgn ayat saya yang sebegini. Hanya ingin meluahkan rasa rindu saya kepada orang2 yg tersayangg.


First of all, dalam hati saya asyik teringat2 dekat arwah mak. Why ? haruslah, dialah mak yang melahirkan saya. Saya sangat rindu kepadanya even dia sudah pergi dalam tempoh masa yg agak lama. Sebagai anak, walaupun hanya 12 tahun dapat rasa kasih sayangnya. Pahit manis dgn nya tak kan dapat lupa sampai bila2. teringat mak gerakkan bangun pagi2 pergi sekolah rendah. Kalau tak bangun, mesti kene cubit, smpai sakit2 lah rasanya. Masa mak sakit saya lah yang sgt takut nak tgk, bukan sebab apa, saya tak sanggup tgk mak saya sakit. em, Allah lebih sayangkan mak, mak pergi dulu sebelum tgk anak2 semua membesar. Saya takkan lupa kata2 mak pada saya sampai bila2. I keep it in my mind. Itu pesanan terakhir kepada saya. Semoga Allah cucuri rahmat atas roh arwah mak dan semoga mak ditempatkan dlm golongan yg beriman. Amin.


Wan, akak tau dah wan dah operate dua2 belah mata. Nanti akak balik mesti wan nmpk akak dah kan ? Tak sabar rasanya nak balik rumah. rindu sangat dekat wan. Semoga wan cepat sembuh dari operate tu ya.


Adik2 saya, saya tahu anda semua rindukan saya. Haha. Akak pun rindu korang jugak tapi akak tau mission korg nak membuli akak kan mase akak cuti sem nanti. Aduyaii~ sangat takut ooo dengan pembulian korang semua ni . Abg cik jangan lupa belanja akak ehh. Dah kerja kan? cam biasa kena belanja.


Angah, nanti nak start kerja kan. Rindu kau wehh. Aku nak balik, kau nak kerja pulak. Apa cerita ini ? Tidak mengapa akan ku mintak duit kat kau selalu. HAHA itu pun jika dapat.


Abang, rindu ke ? Bolehlahhh. disebabkan kau paling garang, aku rindu sikit je, HAHA. mesej saya tidak berbalas oleh anda. So, nanti kalau terbaca entry ini. sila balas.


M.M.S >>> my sayangg. saya rindu awak lahh. awak rindu saya ? ooo. rindu jugak yaa (perasan lebih) .
Nanti saya dtg jumpa awak ya. Dont worry be happy. Kerja elok2, jgn nakal2. 


Uits, macam byk je yg aku rindu2 ni. Actually, ada byk lagi insan yg aku rindu. tapi penat tgn nak menaip entry panjang2. Esok ada exam Principles of Management. Study tak byk mana, duduk online pulak. Okelahh. Ja mata kimasu. :) <3 Kila Rosli

No comments: